Landejendomme & nedlagt landbrug

Specialister i landejendomme, fritidslandbrug og nedlagt landbrug

Mangler du pladsen til at udleve din hobby? Hvorfor så ikke rykke teltpælene op og overveje mulighederne om at købe et fritidslandbrug, landejendom, mindre landbrug eller nedlagt landbrug? Få den plads og luft, så du kan udleve din passion.

Vi arbejder lokalt og professionelt

Med mere end 24 års erfaring som ejendomsmægler med speciale i salg af landbrugsejendomme, har vi fået opbygget et stort lokalt kendskab hele Fyn med kontor på Midtfyn frem til 2015, hvor vi i alle år har arbejdet med salg af fritidslandbrug, nedlagt landbrug, lystejendomme med mere.

 

Vi er kendt for at være en loyal samarbejdspartner, som støtter og giver den fornødne rådgivning så du som kunde hurtigst muligt kan få solgt dit hjem. Alle vores medarbejdere arbejder professionelt og tager enhver opgave seriøs.

Kontakt os og ønsk drømmeejendommen!

Vi står klar til at fremvise dit kommende hjem eller hjælpe dig med salget af din landejendom. Ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig er du velkommen til at kontakte os. Vi servicerer som ejendomsmægler på Midt- og Sydfyn, samt resten af Fyn, med salg og fremvisninger af mindre landbrug og fritidslandbrug. Her på siden kan du se de landejendomme, som vi har til salg, få inspiration og kontakt os for en fremvisning eller med dine ønsker.

Få en gratis salgsvurdering