Landejendomme, nedlagt landbrug & fritdslandbrug

Realiser drømmen om at få et nedlagt landbrug

Hos ejendomsmægleren Birthe Pedersen får du en erfaren samarbejdspartner med mere end 25 års erfaring. Det kan være svært at finde rundt i, hvordan dit ejendomssalg bedst foretages, men det kan du trygt overlade til os. Hvis du vil købe, tilbyder vi ligeledes en professionel rådgivning og hjælp til at finde det bedst tænkelige fritidslandbrug, nedlagte landbrug eller landejendom til dig. Vi tilbyder ekspertviden inden for salg og køb af huse på hele Fyn.

Specialister inden for et bredt spektrum af ejendomme

Vi er din lokale ejendomsmægler, som står til rådighed, ved både køb og salg af landejendomme, hvad enten det er fritidslandbrug, nedlagte landbrug, produktionslandbrug og hesteejendomme. Vores mangeårige erfaringen inden for branchen har givet os et stort kendskab til markedet på hele Fyn – med hovedfokus på Midtfyn. Vi vejleder og rådgiver naturligvis i et så bredt omfang, at du som kunde føler dig klædt på, når ejendommen skal sælges eller købes. I forhold til salg, tilbyder vi en gratis og uvildig salgsvurdering. Denne kontaktformular kan du finde på vores hjemmeside: birthep.dk.

Vil du købe eller sælge?

Tag kontakt til os allerede i dag, hvis du gerne vil have en professionel ejendomsmæglers blik på dit ejendomssalg eller kommende køb. Vi opererer på hele Fyn, selvom vi har base i Vissenbjerg.
Vi kan træffes på tlf. nr.: 62 62 52 25 eller per mail: birthep@birthep.dk. Her sidder vi klar med kyndig vejledning og rådgivning på alle hverdage og efter aftale i weekenden.

 

Få en gratis salgsvurdering