Liebhaveri på hele Fyn

Over 25 års erfaring inden for liebhaveri

Med vores mange års erfaring på ejendoms- og boligmarkedet, har vi stor erfaring i at finde de helt rette boliger til vores kunder. Fyn byder på et væld af smukke og enestående beliggenheder, og det er disse beliggenheder, vi ønsker at tilbyde dig. Vi søger at finde naturskønne liebhaverier tilpasset vores kunders ønsker og behov. Hvad end du ønsker en ejendom med mulighed for jagt, tæt ved strand eller med plads til kvæg eller heste, kan vi hjælpe dig med at finde det helt rette.

For os bliver et hus et liebhaveri, når huset og dets omgivelser vælter dig bagover

Vi er med fra start til slut ved salg/køb af liebhaveri

Vi har stor forståelse for, at det kan være en svær proces at skulle vælge sit kommende liebhaveri. Derfor garanterer vi dig, at vi er med dig i processen - fra start til slut. Vi er uafhængige, og vi er ikke underlagt diverse kædeaftaler. Vi kan dermed, uden binding, rådgive dig til lige præcis de løsninger, vi mener, er mest gavnlige for din situation. Vi rådgiver i alt fra finansiering til forsikring, og du kan trygt stole på, at vi hjælper dig igennem alle købsprocesserne. Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsgang, og ønsker du hjælp til at finde det helt rette liebhaveri, kan du altid kontakte os på telefon:

62 62 52 25 og lave en aftale eller få en uforpligtende snak. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde dit drømmehjem.