Info om os og samarbejdspartnere

Forretningen drives i Birthe Pedersen A/S, ejendomsmægler & valuar, MDE cvr. 3227-5508
v/ejendomsmægler & valuar Birthe Pedersen. Birthe Pedersen er indehaver af forretningen.
Virksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i Birthe Pedersen A/S er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening, www.de.dk.
Vi er også medlem af Danske Selvstændige Ejendomsmæglere, www.dse.dk.
Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og stillet garanti på kr. 2.500.000 jfr. bekendtgørelse nr. 164 af 22. februar 2007 via Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup.
Tlf. 70 11 20 20, www.tryg.dk.
Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Ejendomsmæglerne i Birthe Pedersen A/S er registreret i ejendomsmæglerregisteret, som styres af Erhvervsstyrelsen, Langelinie Allé 17, 2100 København Ø. Se www.erhvervsstyrelsen.dk.

Vi har samarbejdsaftaler med:

Aviserne jysk fynske medier og Landbrug Fyn.
BRFkredit A/S og Jyske Bank A/S

Der modages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:
jysk fynske medier ved annoncering i Base, lokalaviserne herunder Midtfynsposten og Nyborgbladet og Landbrug Fyn ved annnoncering.
Birthe Pedersen A/S kan (frivilligt) henvise kunder til BRF Kredit A/S og Jyske Bank A/S, hvorfra Birthe Pedersen A/S vil modtage provision, såfremt der etableres kundeforhold.

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Uafhængighed

Som uafhængig ejendomsmægler er vi så heldige ikke at være underlagt diverse kædeaftaler.

Selvom vi har indgået samarbejdsaftaler med en kreditforening og et forsikringsselskab, så er vi stadig helt uafhængige og ikke fastlagt i et låst samarbejde med en given samarbejdsparter.
Vi kan således henvise, rådgive og anbefale den løsning, finansiering eller forsikring som vi mener passer den enkelte handel og kunde bedst.

På denne måde opnår køber og sælger de bedste forudsætninger for en fokuseret og succesfuld handel, da vi fokuserer på at sælge de enkelte ejendomme og ikke bruger unødige ressourcer på at tilbyde finansielle produkter.